Prichádza najvýkonnejšia hracia konzola!

V následujúcom článku by som sa chcel spolu s Vami na túto novinku pozrieť. Sľubujem si od toho veľa, myslím, že aj Vy. Tak poďme spoločne na to. 3, 2, 1, štart!
technika xboxu
• Odhaduje sa, že ak konzola príde na trh, zo začiatku sa bude predávať za cenu 700 dolárov, možno viac. Hardvér, ktorý sa v konzole nachádaza totiž výrobcov vyšiel približne 650 dolárov. Firma Microsoft plánuje produkt predstaviť verejnosti v Júli 2017. Pravdepodobne spoločnosť pri tomto slávnostnom predstavení prezradí aj konkrétnu cenu. Ale vravím Vám- menej ako 700 dolárov zatiaľ nečakajte. Ak produkt príde do Európy, cena bude zrejme približne rovnaká, samozrejme bude uvedená v mene euro.

• Ako nadpis tohoto článku napovedá- najvýkonnejšia hracia konzola. Myslím si, že8- jadrový procesor, s výkonom 2, 3 GHz, ma jednoznačne utvrdzuje v tomto tvrdení.

• Teraz sa Vám pokúsim opísať, akou grafikou bude zariadenie disponovať. Konzola by mala dosahovať grafický výkon 6 TFLOPS. Taktiež nebude chýbať novinka- rozlíšenie 4k. Produkt zvládne 60 fps a podporuje aj VR.

A myslím si, že to ešte zďaleka nebude všetko. Ak máte záujem, na webových stránkach s videami môžete nahliadnuť na niektoré hry, ktoré sú vyrobené pre túto konzolu. Takisto máte možnosť nahliadnuť, ako hry budú vyzerať po grafickej stránke a akou rýchlosťou budú hry na novom Xbox Scorpio šlapať. Na trhu to bude novinka, ako hovorím, cena sa odhaduje na 700 dolárov. Avšak ak budeme trpezliví, myslím si, že cena spadne na 500 dolárov, alebo eúr.
dálkový ovladač her
A ako to býva, časom zrejme ešte na nižšiu cenu. To však na kvalite tohoto nového produktu nič nemení. Firma Microsfoft, takisto ako aj Sony bude chcieť zo začiatku zarobiť na nedočkavých hráčoch, ktorý sú za takéto produkty vysoliť kopec peňazí. No určite ochvíľu príde rada aj na nás lakomejších. Verím že takisto ako aj ja, tak aj Vy sa už nemôžete na tento produkt dočkať.

Publikován

Aktualizován

Author

Kategorie

Technika